24 Haziran 2015 Çarşamba

71 YAŞINDA RESİM BÖLÜMÜNDEN BİRİNCİLİKLE MEZUN OLDU

Şirin Uysal ve Güloz Serin

71 YAŞINDA RESİM BÖLÜMÜNDEN BİRİNCİLİKLE MEZUN OLDU
Emekli sınıf öğretmeni Güloz Serin, 2011 yılında başladığı Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden, Bölüm ve Fakülte BİRİNCİSİ olarak 71 yaşında mezun oldu. Mezuniyet töreninde Plaketini Hocası Şirin Uysal’dan aldı. Güloz Hanım’ı başarısından ve azminden dolayı kutluyoruz.
Sakarya'da 3 torun sahibi, 2 çocuk annesi 71 yaşındaki emekli öğretmen Gülöz Serin, yıllardır hayalini kurduğu Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden birincilikle mezun oldu.

Güloz Serin
ÖĞRENCİLERE MEZUNİYET YEMİNİ ETTİRDİ
Çeşitli illerde 46 yıldır sınıf öğretmenliği yapan Gülöz Serin, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde, diplomasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın'ın elinden aldı. Öğrencilere mezuniyet yemini ettiren Serin, daha sonra kep atarak büyük sevinç yaşadı.

EN BÜYÜK HAYALİ RESİM BÖLÜMÜ OKUMAKTI
Serin, yaptığı açıklamada, en büyük hayalinin resim bölümünü okumak olduğunu söyledi. Bunun için YGS’e hazırlandığını anlatan Serin, “Aldığım puan sayesinde istediğim bölüme yerleştim. Fakülteyi birincilikle bitirdim, çok mutluyum. Emeği geçen hocalarıma, aileme çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder